Openingsuren Wasstraat

Maandag tot Zaterdag : 08:00 - 19:00
Zondag : 09:00 - 13:00

 

GESLOTEN OP FEESTDAGEN.

SelfWash:
Maandag tot Zondag : 07:00 - 22:00

 

VanWash:
Maandag tot Zaterdag : 10:00 - 17:00

Carwash Isocom in Ternat, een duurzame kwaliteitscarwash zonder wachttijden voor voertuigen groot en klein

 Bereken route

Over Carwash Isocom

Carwash Isocom in Ternat is een wasstraat voor personenwagens, bestelwagens, mobilhomes en vrachtwagens. Voor uw wagen onze automatische wasstraat in gaat, geven we hem eerst een voorwas. In de carwash kunnen het Kenotek reinigingsgamma, de Sensotex textielborstels met glanspolish en het osmosewater zo hun optimale effect bereiken!

Wasstraat

 

De wasstraat van onze carwash heeft Sensotex wasborstels, die een krasvrij resultaat garanderen. We gebruiken Kenotek voor de reiniging, dat veel beter werkt dan gewone zeep. En met de glanspolish en platinum wax ziet uw auto er na vijf minuten uit alsof hij net uit de showroom komt!

Self-Carwash

 

Als u liever zelf uw wagen wast, hebben we vijf wasboxen en één voor motoren, brommers of fietsen. In elke box is er osmosewater en hotwax beschikbaar om uw voertuig als nieuw te laten blinken.

VanWash

 

Rijdt u met een bestelwagen of vrachtwagen, of heeft u een mobilhome? Dan kunt bijonze VanWash terecht.

 

Elke wasbeurt bij Carwash Isocom is duurzaam: al het gebruikte water wordt gefilterd en gerecycleerd, en alle kwaliteitsproducten die we gebruiken zijn biologisch afbreekbaar. Door de hoge capaciteit van de carwash is er maar weinig wachttijd.

 

Ontdek onze interessante tarieven op de website en lees er ook meer over onze waspas met extra kortingen.

 

Carwash Isocom biedt een zichtbaar beter resultaat voor uw voertuig!